De iPhone is een mobiele telefoon. Het is een combinatie van een mobiele telefoon, iPod en PDA. Met de Apple iPhone is het onder meer mogelijk te bellen, sms'en, mailen, internetten, muziek te beluisteren, foto's en video's te maken en te bekijken en games te downloaden en te spelen op je mobiel. Bekijk onderstaand het aanbod nieuwe en tweedehands Iphone op Herbruikt.nl.

Apple Iphone (0)

Sorteer op

Op dit moment geen advertenties in deze rubriek.

Tweedehands Iphone

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands iPhone? Bij een iPhone tweedehands heb je meerdere opties. Bij het aanschaffen van je iphone geven wij je enkele tips waarbij je rekening mee moet houden:

Kies het juiste moment

De momenten waarop nieuwe iphones worden gelanceerd, zijn de momenten waarop de oude iphone oftewel de oudere iphone modellen worden afgeprijsd.

Controleer de verkoper

Voor een tweedehands iPhone wil je wellicht een afspraak met de verkoper maken. Ons advies is om altijd te weten wie de verkoper is en probeer zoveel mogelijk achtergrondinformatie te achterhalen om niet voor verrassingen te staan. Gaat het om bijvoorbeeld een normale gebruiker die gewoon het nieuwste toestel wilt hebben en zijn oude te koop zet of een professionele handelaar.

Vraag complete informatie

Bij een tweehands iPhone is het verstandig alle functionaliteiten van de iPhone na te vragen en te controleren. Vraag of alle accessoires erbij zitten en of alles geleverd wordt in de originele verpakking. Aan de hand van het IMEI-nummer kun je controleren of het toestel niet gestolen is.

Aankoopbewijs en garantie

Met een aankoopbon heb je meer zekerheid dat het toestel niet gestolen is en weet je ook meteen of er nog garantie op zit.