Sony Xperia XZ zilver

200x bekeken
17-07-2019
Sony Xperia XZ zilver
€ 439,00
Beschrijving De Sony Xperia XZ komt met een 5.2 inch TRILUMINOS Display, waardoor het contrast, kleuren en helderheid van het scherm enorm hoog is. Gecombineerd met een afgeronde vorm met zachte lijnen, hoogwaardig ALKALEIDO-metaal voor extra diepte, glans en helderheid heeft de XZ een premium vormgeving waardoor het toestel ook nog eens comfortabel in de hand ligt. Extra uniek aan deze smartphone is dat deze leert van jouw gebruiksstijl en zich hieraan aanpast waardoor jij kunt genieten van de beste smartphonebeleving ooit!
23 megapixel camera
De XZ bevat een 23 megapixel camera met geavanceerde fotografietechnologie waaronder een drievoudige beeldsensor waardoor foto's perfect worden vastgelegd, ook wanneer de omstandigheden niet optimaal zijn zoals bij een donkere dag. Dankzij de RGBC-infraroodsensor meet de XZ de zichtbare kleuren en infrarood gegevens zodat de witbalans automatisch wordt aangepast voor natuurlijke en levendige kleuren. Met de 13 megapixel camera aan de voorzijde worden ook alle selfies haarscherp vastgelegd, ook bij slechte lichtomstandigheden.
Waterbestendig 
Maar er is meer! De Sony Xperia XZ is net als zijn voorgangers waterbestendig waardoor je je nooit meer zorgen hoeft te maken om een regenbui of drinken knoeit! En met het gebruikersvriendelijke Android 6.0 Marshmallow kun je al je favoriete apps snel en gemakkelijk installeren en gebruiken. Daarbij bevat de XZ een krachtige Qualcomm Snapdragon 820 met 3 GB werkgeheugen voor ultieme prestaties zoals supersnel internetten, vloeiend gamen, video's streamen zonder haperingen en uitgebreid multitasken! En dit alles wordt goed beveiligd door de vingerafdrukscanner.

Lees meer...
Adverteerder
Naam:
Ritel.nl
Plaats:
NL
Bekijk advertentie